Perwoll FASHION.HR

Coded Edge u novoj kampanji progovara jezikom moći

18.09.2014 u 10:41

Bionic
Reading

Ususret još jednom Perwoll Fashion.hr-u, na kojem će predstaviti svoju novu kolekciju, modni brend Coded Edge predstavlja kampanju za aktualnu kolekciju Empyreal

Prepoznatljiva estetika crne boje prisutna je i na vizualima kolekcije inspirirane razdobljem s početka 14. stoljeća. Crna boja smatrala se bojom moći, dostojanstva, poniznosti i umjerenosti te je do kraja 16. stoljeća obilježila odjeću na svim europskim dvorovima od Italije do Engleske. Vođena i inspirirana tom bojom moći i dostojanstva, nastala je kolekcija Empyreal. Nosivim komadima s naglaskom na predimenzionirane kapuljače, toplije materijale i avangardne elemente, ubacivanjem kožnih dijelova, kolekcija prikazuje modernu crnu siluetu u vidu dugih haljina, pojednostavljenih suknji i toplih odjevnih komada za hladnije dane. Različitim teksturama poput kože i umjetnog crnog krzna, razbijena je plošnost cjelokupne kolekcije.

Coded Edge otišao je i korak dalje u razradi nakita koji upotpunjuje kolekciju, a sastoji se od ručno izrađenih narukvica, prstenja i oglavlja koja daju karakterističan i već prepoznatljiv dizajnerski potpis. Empyreal za jesen/zimu 2014/15. prikazana je u ožujku ove godine na Perwoll Fashion.hr-u te u sklopu projekta ZONA 45 na Beograd Fashion Weeku.

Mladi hrvatski brend Coded Edge stvorili su zajedničkim snagama modni dizajner Silvio Ivkić i modni fotograf Jure Perišić koji potpisuje i vizuale ove kampanje. Svoju novu kolekciju Coded Edge prikazat će u sklopu nadolazećeg Perwoll Fashion.hr-a koji će se održati od 15. do 18. listopada na Zagrebačkom velesajmu.

U ulozi zaštitnog lica nove kampanje Coded Edgea našla se Ivana Solar iz modne agencije Talia models, a make-up potpisuje talentirana Petra Sever.