KOLEKCIJA JET LAG

Retro seksi look za sve one koje želi biti u trendu

18.09.2014 u 10:03

  • +14

Schwarzkopf Cro A Porter - Jet Lag

Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galić

Bionic
Reading

Jet Lag prije leta na Schwarzkopf Cro A Porteru predstavlja kampanju i lookbook jesen/zima 2014/15. za kolekciju Pariz. Na ovosezonskom Schwarzkopf Cro A Porteru s Jet Lagom odlazimo na prvo ovosezonsku vožnju - u Pariz

Modni dvojac Jet Lag, dizajnerice Jasmina Arnautović i Maja Virgej snimile su kampanju za kolekciju jesen/zima 2014/15., a za inspiraciju im je poslužio Pariz pa su svoj prepoznatljiv urbani casual stil obogatile duhom pariške romantike. Funkcionalna odjeća inspirirana je detaljima arhitekture, šarmom ulica i bulevara te francuskom šansonom i Edith Piaf. Obogaćena je kozmopolitskom svježinom, punom preokreta i jedinstvenih detalja na svakom komadu iz kolekcije.

Predimenzionirani i pomalo 'muški' krojevi na ženama, romantične suknje, koktel-haljinice, neobične košulje, široki kaputi, mantili i uski krojevi hlača spoj su retra i seksi modnog izričaja koji odiše trendom i koji će zasigurno pronaći mjesto u ormarima trendseterica.

Kolekcija je prošarana hrabrom paletom boja: od crne, raznih nijansi sive i sivo-plave boje, štofova, trapera i pamučnih kepera, preko nešto nježnijih tonova bež boje na mantilima i kaputima pa do jarko-crvene boje neoprena i kože, crno-bijelih prugica te upečatljivih crno-bijelih uzoraka na toplom vunenom štofu. Kampanja je snimljena u suradnji s Nikeom Hrvatska te upotpunjena tenisicama iz Nikeove kolekcije Air Max Lunar 90.