TATJANA JURIĆ:

Štikle mi uvijek poprave raspoloženje

10.09.2009 u 09:20

Bionic
Reading

Voditeljica Tatjana Jurić, kao i većina žena, slaba je na modu i lijepe krpice, a osobito na štikle koje joj, priznaje, uvijek poprave raspoloženje

Tatjana Jurić (27) vratila se nakratko ponovo u manekenske vode snimivši editorijal za modnu kuću Hugo Boss i njihovu novu kolekciju Black. Tatjana se još kao gimnazijalka počela baviti manekenstvom, a i njezina prva emisija na RTL-u Modelle je posvećena modi, iako se s vremenom udaljila iz svijeta mode. 'Nikada nisam u manekenstvu vidjela nešto što bi bio moj posao. Kao studentica željela sam dodatni izvor prihoda da bih financijski rasteretila roditelje. Za mene je to bio samo hobi', rekla je Tatjana u intervjuu za Gloriju.

'Moj izbor za slobodno vrijeme su trenirke koje su mi vrlo seksi', otkrila je Tatjana i dodala da su joj i haljine otvorenih leđa vrlo seksi i puno privlačnije od dubokih dekoltea. 'Ali štikle mi uvijek poprave raspoloženje', dodala je lijepa voditeljica koja uskoro odlazi s dečkom Nikkyjem Vuksanom (32) na dugo planirano putovanje u New York.