LONDONSKA ŠPICA

One su s razlogom kraljice ulične mode

16.09.2014 u 11:35

  • +12

London Street Style

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Tjedan mode u Londonu u punom je jeku, a modna razigranost i maštovite kombinacije ne viđaju se samo na pisti, već i na ulicama britanske prijestolnice

Dobro je poznato to da se Britanke vješto odupiru uniformiranosti i klasičnim krojevima te da će rado isprobati najrazličitije modne uzorke i krojeve pa spojiti nespojivo i pretvoriti ulice Londona u modnu pistu.

Kada se radi o uličnoj modi Londona, pravilo je da pravila nema i sve je dopušteno, sve dok nije obično i neupečatljivo. Dobro to znaju i Britanke koje ovaj tjedan nisu mogle propustiti veliki modni događaj, London Fashion Week. Tako su se ulicama britanske prijestolnice prošetale ljepotice s najrazličitijim modnim stajlinzima.

Vidjeli smo sve - od pomalo štreberskog looka koji uključuje bijele hulahupke i suknjicu visokog struka boje senfa ili hlača s printom u kombinaciji s kaputom isto boje senfa, dodatno razigranog kariranim šalom, preko zavodljivog stila koji uključuje suknjicu što otkriva noge, do pravog damskog looka s velikim šeširom. Zanimljivi kaputi su apsolutni hit, a za djevojke koje se svakako žele istaknuti tu je onaj boje cigle s istaknutim bijelim ovratnikom ili pak onaj s ornamentalnim uzorkom i šarenim krznenim šalom. Upečatljivi su i trendi dugi kaputi crvene i tirkizne boje te oni ženstveni, nježne ružičaste boje s nešto tamnijim uzorkom. Ulična moda Londona je šarena i razigrana, a ako ste u potrazi za kakvim jedinstvenim stajlingom, pravo je mjesto za inspiraciju.