NESTAŠNA LJEPOTICA

U sakou bez grudnjaka bila je u centru pažnje

15.09.2014 u 20:07

Cara Delevingne i Kate Moss

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Tjedan mode u Londonu privukao je mnogo poznatih i slavnih, a nije ga propustila ni Cara Delevingne koja je na crvenom tepihu privlačila poglede. Premda nije stigla u kakvoj izazovnoj haljinici, već u odijelu, nabacila je duboki dekolte ispod kojega nije nosila grudnjak

Nedavno je Cara Delevingne otkrila kako se oduvijek divila Kate Moss pa joj je stoga dolazak na reviju Burberry Prorsum za proljeće/ljeto 2015. u društvu modne ikone sigurno bila velika čast. Na crvenom tepihu Tjedna mode u Londonu pojavila se držeći se za ruke s Kate te sve poglede privukla svojim stajlingom.


Cara Delevingne, 22-godišnji top model, na crvenom tepihu izgledala je šik u tamnoplavom odijelu koje je kombinirala s tenisicama i sportskom torbicom. Odijelo joj je pristajalo sjajno te naglašavalo vitku figuru. No nije mogla proći nezapaženo. Naime, ispod odijela nije odjenula ni grudnjak ni topić te je u punom sjaju istaknula dekolte.

Otkriveni dekolte dodatno je naglasila i dugačkim lančićem, a seksipil pojačala vatrenocrvenim ružem. Što reći, Cara doista zna kako privući pažnju, a svileno tamnoplavo odijelo s potpisom Burberryja mnogima je zapelo za oko.