NEOBIČAN COMEBACK

Vraćaju li se to 'pederuše' opet u modu?

16.09.2014 u 08:36

Bionic
Reading

Jedan neobičan modni comeback promoviraju poznati, ali i modne kuće koje ih prate. Male torbe koje su svojedobno bile hit među muškarcima čini se da ponovo dolaze u modni epicentar

Naime, mala torba koju smo svojedobno nosili oko pasa izazivala je ambivalentne osjećaje. Ili smo je mrzili ili obožavali. I ona se ponovno vratila. Ne tako davno, od nje se nisu odvajali hrvatski nogometaši koji su se, naravno, opasali skupljim dizajnerskim primjercima na kojima se redovito isticao upečatljiv monogram, uglavnom modnih kuća Gucci ili Louis Vuitton. Trend famoznih 'pederuša' uzeo je maha pa je malo koji muškarac ostao imun pravdajući se praktičnim razlozima, jer u nju stane podosta stvari koje bi inače trpali po džepovima. Srećom, i taj je trend prošao iako se, mora se priznati, zadržao iznenađujuće dugo, a ni dan danas nisu rijetkost pripadnici jačeg spola koji još uvijek 'sve svoje nose sa sobom' - najčešće oko struka.

Za neke će ovaj trend vjerojatno živjeti vječno, a s obzirom na to kako u modnom svijetu trendovi brzo dolaze i prolaze, 'pederuše' bi opet mogle biti hit.


Da, dobro ste pročitali. Michael Kors stavio ju je na remen i podario joj novu dimenziju elegancije. Ovaj mini modni dodatak sve je češće na revijama i nose ga poznate dame. Male torbe vole Rihanna, Nicki Minaj, Madonna, a čak je i glumac Matthew McConaughey rekao da je kul i nosio ju je nedavno na jednoj bezbojlskoj utakmici u Bostonu.

'Ljudi mi nisu vjerovali da su se vratile u modu, a sad čujem da zapravo nikad ni nisu izašle iz mode. Ne bojim se 'pederuša'. Možda izgledaš malo štreberski s njom, ali mora se priznati da su praktične. Imam toliko toga unutra što ne želim držati po džepovima', poručio je McConaughey.

No muška modna Biblija, časopis GQ ne dijeli mišljenje seksi glumca. Ismijali su ovaj modni dodatak i preporučili muškarcima da preko ramena prebace mušku torbu ako se žele riješiti tereta iz džepova. Mi bismo dodali da je ruksak uvijek dobro rješenje, a svakako nije naodmet iz džepova isprazniti stvari koje vam nisu potrebne. I imajte na umu da ženama taj modni dodatak na muškarcu nije baš nimalo seksi. McConaugheyju bi je možda jedinom mogle oprostiti...