ŽENA SA STILOM

Da ona kroji uredsku modu, svi bi bili modne ikone

09.09.2014 u 07:11

  • +4

Kraljica stila briljira u svim izdanjima

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jessica Alba neslužbena je kraljica uličnog stila. Možda uličnu modu svojim super kombinacijama nije dovela na novu razinu, ali zato kodeks odijevanja njezine tvrtke The Honest Company zasigurno diktira nova modna pravila, odnosno ruši postojeća

Ona i njezini djelatnici svojim smislom za modu, praktičnost i udobnost odličan su primjer za to kako ni uredska moda ne mora biti dosadna i jednolična.

Cijela priča krenula su kada su Jessica Alba i njezin partner Christopher Gavigan pokrenuli The Honest Companyi to nakon što ja Alba otkrila da pelene koje se stavljaju bebama sadrže toksične kemikalije i htjela je to promijeniti i ponuditi organske proizvode.

Sada njezina kompanija nudi sve što vam je potrebno da očistite stan, ali i sve ono što vam je potrebno za bebe i djecu organski i provjereno.

Mlada kompanija s mladom ekipom ima i zanimljiv poslovni stil koji je kombinacija ulične mode, trendi komada i dizajnerskih stvari. Ispod svih je nazivnik udobnosti, praktičnosti i primjenjivosti u svim prilikama.


'Moj je stil bezvremenski, ali malo na rubu, hrabar. Volim nositi klasične komade, ali s nekim pomakom. Kožnu jaknu s recimo zakovicama. Ili recimo klasičnu haljinu, ali s nekom upečatljivom bojom.

Modni je savjet omiljene ikone jasan. Investirajte u neke bezvremenske klasične osnovne komade i time ćete napraviti dobru bazu. Potom u garderobu unesite zabavu, autentičnost. Eksperimentirajte s bojama, detaljima, dodacima. Kombinirajte skupe i jeftinije komade za stil s osobnim pečatom. I najvažnije, kupujte odjeću koja vam odgovara brojem, ni premalu ni preveliku.

Baš poput Jessice, i njezini zaposlenici njeguju mladenački, eklektični stil koji je kombinacija poslovnog, streetstylea udobnog, praktičnog idealnog za rad u uredu, ali i za odlazak na poslovnu večeru ili izlazak nakon radnog dana.

Allegra Pennisi, koordinatorica službi za klijente, kaže kako je njezin stil kombinacija stila funky LA i otkačenog New Yorka.

'Budući da sam iz New Yorka, volim uglavnom crne komade sa stavom, ali sve više svladavam casual šik Los Angelesa, boje i uzorke', kaže Allegra koja savjetuje kako treba biti hrabar, zabavljati se riskirati i nositi nove stvari.

Laurel AngelicaMyersviša menadžerica, otkriva pak kako nema različitu robu za različite događaje. Imam jednostavne stvari, ne kompliciram, nosim ono u čemu se osjećam dobro pa neću tako pet dana u tjednu nositi olovka-suknju i visoke potpetice. No dozu sofisticiranosti volim zadržati u svemu što nosim.