ROCKSTAR FOR A WEEKEND

Provedite zvjezdani vikend u Parizu!

03.09.2014 u 09:48

Bionic
Reading

Ako ste se oduvijek pitali kako je to odsjesti u luksuznom hotelu, otkrivati noćni život u raskošnoj limunzini, kušati birane delicije u ponajboljem pariškom restoranu, posjetiti slavni Moulin Rouge i pjevati uglas na koncertu benda OneRepublic, onda za vas imamo nagradnu igru koju ne smijete propustiti!

Sudjelujte u nagradnoj igri “Rockstar for a weekend” i otputujte u Pariz jer grad svjetlosti, ljubavi i mode čeka baš vas!

Plaćajte Erste Maestro karticom od 1. do 28. rujna 2014. jer svaka kupnja na prodajnim mjestima iznad 200 kuna može biti dobitna. A što sve možete osvojiti?

Nezaboravni Rockstar for a weekend paket za dvoje uz koncert grupe OneRepublic ili utješne poklon pakete, kao i dm poklon bonove od čak 500 kuna.

Za osvajanje utješnih nagrada potrebno je samo plaćati Erste Maestro karticom, dok je za sudjelovanje u izvlačenju za glavnu nagradu, fenomenalan vikend u Parizu, potrebno poslati SMS* na 60405 sa sljedećim podacima: ime i prezime, OIB, datum i vrijednost transakcije transakcije u kunama. Cijena SMS-a iznosi 2,40 kn (PDV uključen).
*Primjer SMS-a: Ivan Horvat, 12345678910, 1.9.2014., 250.00

Što više peglate svoju karticu, veće su vam šanse da osvojite nagrade.

Vidimo se u Parizu!

Dodatne informacije i pravila nagradne igre provjerite na www.erstebank.hr