PUN POGODAK

Ovom haljinom sve je oduševila, izgleda poput božice

28.08.2014 u 18:37

Emma Stone

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa glumica Emma Stone na crvenom tepihu prepoznatljiva je po svom elegantnom stilu te damskim modnim kombinacijama. Mnogi će se složiti kako na premijerama izgleda poput djevojke od milijuna dolara, no ovoga puta uspjele je bez riječi ostaviti i svoje najveće obožavatelje

Mlada glumica Emma Stone svojim decentnim i pomno odabranim modnim kombinacijama nerijetko bez teksta ostavlja i najveće modne kritičare. No, ovoga puta lijepa Emma je nadmašila samu sebe. Za Filmski festival u Veneciji odjenula je jednostavnu, tamno zelenu Valentino Couture haljinu i oduševila obožavatelje i medije. Tamnozelena Valentino haljina je iz kolekcije za ovogodišnju jesen, a u njoj Emma je izgledala poput božice.

Zagasito zelenu haljinu dubokog dekoltea Emma je kombinirala s Jimmy Choe cipelama, te Graziela Gems nakitom te EF Collection torbicom. Modni kritičari se slažu – Emmin stajling je daleko najbolje što su vidjeli ovoga tjedna, što je doista velika pohvala s obzirom da je iza nas dodjela MTV nagrada i nagrada Emmy na čijim crvenim tepisima su prodefilirate brojne slave ljepotice.