VRUĆI TREND

Imate li već hlače koje noge čine dužima i tanjima

29.08.2014 u 08:00

  • +13

Hlače u kojima će svake noge biti vitke

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia/HM

Bionic
Reading

Dobar kroj hlača može učiniti čuda za siluetu: Podići guzu, izdužiti noge, vizualno podebljati, stanjiti, što god hoćete - samo morate pravilno odabrati. Skinny modeli hlača tako naglašavaju obline i vizualno skraćuju dok su hlače ravnog kroja idealne ukoliko želite izgledati vitkije te učiniti noge dužima

Upravo se ravni model hlača i traperica polako vraća na modnu scenu, a prepuni su ih i high street dućani. Iako i dalje nude pregršt skinny modela, ukoliko želite vizualno izdužiti noge, vrijeme je za hlače ravnog kroja.


Ovaj model obožava glumica Jessica Alba, a ona očito zna kako istaknuti svoje atribute i redovito je na listama najbolje odjevenih. Njezin street style uvijek je pomno osmišljen, a vrlo često upravo su hlače ravnog kroja njezin izbor. Ravni kroj obožava i Heidi Klum, kojoj također ovaj model stoji kao saliven.  Naime ove hlače pristaju bilo kojoj građi te ističu noge i dodaju im centimetre.

Vjerujemo da, čak i ako niste zaljubljeni u ravni kroj, s vremenom bi se mogla razviti ljubav prema modelu koji najbolje laska figuri i pristaje baš svima.