SLOBODNO KOPIRAJTE

Najljepše žene na svijetu ovako se odijevaju za svaki dan

25.08.2014 u 09:53

  • +10

Victoria's Secret modeli u ljetnim izdanjima

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Od maksi haljina do vrućih hlačica ili ludo dobrih kombinacija u trapericama - najljepše manekenke na svijetu, anđelice Victoria's Secreta isfurale su odlične streetstyle kombinacije iz kojih vrijedi crpiti inspiraciju

Fotografije iz šetnji te one s aerodroma pokazale su ih u nekim manje glamuroznim, ali običnim ženama bliskijim modnim izdanjima. U ležernim kombinacijama i dalje pokazuju atribute, ali i svjedoče o tome da i bez make upa i luksuznih haljina izgledaju jednako dobro.

Candice Swanepoel obožava ljetne haljinice ili pak vruće hlačice, uz koje nosi trendi tenisice. U ultra kratkim hlačama odlično se osjeća i Alessandra Ambrosio, anosi ih uz lepršave majice i sandale.

Adriana Lima izgleda sjajno u uskim bijelim trapericama na koje nosi običnu vestu. A kratke traper hlače odlično pristaju i uz kariranu košulju.

Manekenke uživaju i u super udobnim šarenim tajicama uz koje nerijetko kombiniraju kratke majice i još više ističu savršenu figuru.

Kako se srede kada nisu u profesionalnim rukama stilista i vizažista, pogledajte i inspiracije za još poneki odlični ljetni styling neće nedostajati.