VJEROVALI ILI NE

Da ti pamet stane: Severinina oprava 'teža' od 50.000 kuna!

22.08.2014 u 07:00

Severinin modni izlog

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sonja Dvornik

Bionic
Reading

Gotovo svakodnevno Severina na svom Facebook profilu objavljuje fotografije svojih modnih kombinacija. No da biste bili ukorak s našom najpopularnijom pjevačicom, poželjno je ipak imati podeblji bankovni račun, što najbolje dokazuje njezin nedavni look za šetnju splitskomm rivom koji kao da je stiliziran za potrebe snimanja reklamne kampanje Dolce&Gabbana, a 'težak' je više od 50.000 kuna

Prekrasna duga svilena haljina sa zanimljivim printom i otvorenim leđima, s potpisom modne kuće Emilio Pucci, koju je Severina prošetala na sarajevskom crvenom tepihu, upala je u oči ljubiteljicama mode, no mogu si je priuštiti samo odabrane dame, budući da joj cijena iznosi za prosječne hrvatske pojmove, astronomskih 17.500 kuna. Upečatljivu maksi haljinu Seve je sjajno uklopila u minimalistički stajling i još jednom dokazala da zna odabrati odjeću koja laska njezinoj figuri i osobnosti, ali i da pomno prati modne trendove.

Iako u Severinin ormar s vremena na vrijeme zaluta i pokoji brend ulične mode poput Zare ili H&M-a te hrvatskih kreatora, čini se da u njemu uvelike prevladavaju komadi s potpisima prestižnih modnih kuća. Saint Laurent, Miu Miu, Prada, Dries Van Noten, Jimmy Choo, Emilio Pucci… samo su neki od luksuznih brendova čije krpice Severina pomno bira.

Crne gladijatorice do koljena u kojima je plijenila poglede na Stradunu, s potpisom su Giuseppea Zanottija, imaju ne samo vrtoglave potpetice, već i jednako vrtoglavu cijenu od preko 13.000 kuna.

Za opuštenu šetnju u društvu svoje najveće ljubavi, sinčića Aleksandra, Severina se odlučila za jednostavnu bijelu mini haljinu brenda Pennyblack, upadljive zlatne ravne gladijatorice Gianvitto Rossi koje se mogu kupiti za oko 8000 kuna te prekrasnu mini Saint Laurent crnu torbicu sa zlatnim detaljima nazvanu Cassanndre čija se cijena kreće oko 11.000 kuna.


No čini se da ju je talijanski modni dvojac Dolce&Gabbana svojom posljednjom proljetno-ljetnom kolekcijom potpuno osvojio pa je popularna pjevačica ovoga ljeta plijenila pozornost u atraktivnom dizajnu proslavljene talijanske modne kuće.

Uska bijela haljina midi dužine s cvjetnim printom naglasila je Severininu zavidnu figuru, a pjevačica se u njoj prošetala po Stradunu i fotografirala nekoliko dana kasnije u Zadru. Haljina s potpisom Dolce&Gabbana rasprodana je na net-a-porteru, a posljednja snižena cijena iznosila joj je preko 8600 kuna. Na dodjeli ovogodišnjih Story nagrada pojavila se također u svečanoj crnoj čipkastoj haljini s potpisom Dolce&Gabbana, koju je koji mjesec ranije na crvenom tepihu u Cannesu prošetala prelijepa Monica Bellucci, muza talijanskog modnog dvojca. Koliko je spomenuta haljina koštala, možemo samo nagađati jer se nije ni našla u ponudi luksuznih web dućana.

Outfit u kojem je Seve pozirala ovoga ljeta u Splitu gotovo u cijelosti nosi potpis Dolce&Gabbana pa pjevačica izgleda kao da je sišla ravno s reklamne kampanje talijanskih dizajnera. Svilena crna prozirna bluza s velikim bijelim točkama mogla se kupiti za 6000 kuna, dok je svilena suknja A kroja, sa zanimljivim uzorcima stupova i medaljona, koštala oko 8000 kuna. Zanimljiva ogrlica s medaljonima dolazi s paprenom cijenom od oko 10.000 kuna, dok D&G rajf u kosi ima paprenu cijenu od preko 3000 kuna. Atraktivne sunčane naočale, također s potpisom Dolce&Gabbana, od kojih se pjevačica nije odvajala ovoga ljeta, imaju i vrtoglavu cijenu od preko 8000 kuna. Dolce&Gabbana outfit Seve je upotpunila crvenom mini torbicom Dior čija je cijena oko 14.000 kuna, dok čipkaste cipele s potpisom Manola Blahnika dolaze s cijenom od 4000 kuna. Ukupna cijena tog outfita je nešto preko 50.000 kuna. Ili puno previše ne samo za hrvatske pojmove.

S tim se slaže i modni stilist Boris Banović koji smatra da mnoge naše zvijezde pretjeruju s odjećom: 'Naravno, ne mislim da se one ne bi trebale dobro odijevati i nemam ništa protiv toga da ako imaju novca, to i pokažu. Nego, nema im to smisla, ispadaju smiješni kada se toliko presvlače i kupuju jako skupu odjeću. To ne radi ni Angelina Jolie, Ecclestonovi, pa čak više ni Paris Hilton, a oni si takav lifestyle mogu dopustiti. Osim što je to poprilično snobovski i pomalo seljački, ulaziš i u isti koš sa starletama koje se moraju slikati u odjeći koju im je sponzor kupio kako bi dobile svoje mjesto u medijima. Dolazim do zaključka da je ta odjeća posuđena pa da se zato u njoj naslikavaju. Barem se nadam.'