NIMALO SEKSI

Jelena Rozga šokira odabirom cipela

21.08.2014 u 10:21

  • +7

Jelena Rozga

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Goran Čižmešija

Bionic
Reading

Nekoliko slobodnih dana ovog ljeta Jelena Rozga iskoristila je za šetnju i opuštanje u svom rodnom gradu Splitu. Ipak, jednom pozivu za fotografiranje nije mogla odoljeti

Budući da je ljetna baza Street Style Secondsa ovo ljeto Split, bila je to prilika da se sretnu stari prijatelji, fotograf Goran Čižmešija i Jelena, s kojim se prošetala Splitom i ekskluzivno za Street Style Seconds pokazala mu svoju drugu stranu, onu jednostavnu, opuštenu i ležernu.

Odjevena u odjeću iz nove kolekcije jesen/zima talijanskog brenda Liu Jo, Jelena je odvela Gorana na svoja omiljena mjesta i kao rezultat njihova druženja donosimo vam ove prave ljetne fotografije, uz koje se polako opraštamo od ljeta i pripremamo se za nadolazeću jesen. Jelena je u potpunosti iznenadila odabirom cipela koje nismo navikli vidjeti na njoj. Riječ je o glomaznim crnim mokasinama kakve su se nosile potkraj 80-ih godina prošlog stoljeća, a njihova cijena iznosi 125 eura. Iako se masivne mokasine nisu savršeno stopile s Jeleninom figurom, ovu je kampanju odradila kao pravi model, a u njoj je beskrajno i uživala.


Nakon ove kratke manekenske uloge Jelena se vraća onome u čemu ipak najviše uživa, a to je glazba. Ovaj petak u klubu Srce u Velikoj Gorici Jelena će održati koncert na kojem će zajedno sa svojom publikom dočekati rođendan.

A kada ne pozira i pjeva, Jelena se bavi humanitarnim radom. Podržala je akciju Mali dom, sirotište za bolesnu i napuštenu djecu u divljini centralne Kenije koje vodi najmlađi hrvatski misionar, fra Miro Babić. Kako bi se olakšao život djece, Mali dom je u svijet poslao šarene narukvice prijateljstva. Svaka ova narukvica pretvorit će se u hranu, lijekove i pomagala za bolesnu djecu, gumene cipelice, bilježnicu te pomoći da ostvare velik plan - naprave školu za 400 siromašne djece. Narukvice su pletene od kože i ukrašene perlicama u plemenskim bojama, a ovo sirotište ih daruje svakome tko uplati skromnu donaciju od 25 kuna.