RECESIJA ILI SLUČAJNI GAF?

Carrie Bradshaw u novom filmu nosi već viđenu haljinu

07.09.2009 u 14:55

Bionic
Reading

Čini se da su se cure iz kultne serije 'Seks i grad' umorile od napornog tempa koji zahtijeva imidž modnih ikona, pa su umjesto uvijek svježih i novih modela posegnule za starim, već viđenim kreacijama. Tako se Carrie u novom nastavku filma pojavila u dizajnerskoj haljini koju je predstavila još prije deset godina

Carrie u Diorovoj haljini prije deset godina

Željno iščekivano snimanje nastavka filma 'Seks i grad' pod velikim je povećalom javnosti, a osobito brojnih obožavateljica koje pomno prate svaki korak, a još više svaku modnu kombinaciju svojih miljenica. Stoga i ne čudi što im je za oko zapela scena u kojoj se Carrie koju glumi Sarah Jessica Parker pojavila u haljini koju je nosila znatno ranije, prije deset godina, u epizodi u kojoj je upoznala Facinu suprugu Natashu. Riječ je o haljini koju je kreirao John Galliano za Dior, a osim po kroju i potpuno otvorenim leđima, haljina je prepoznatljiva i po dezenu budući da izgleda kao pretisak novina.

Kako zabuna ne bi bila stopostotna, stilistica Patricia Fields koja brine o izgledu cura iz 'Seksa i grada' dodijelila je Carrie drugačiji nakit i cipele, što ipak nije uspjelo zakamuflirati već viđenu haljinu. Umjesto cipela koje je kreirao Manolo Blahnik, Carrie je sada nosila čipkaste cipele s potpisom Christiana Louboutina, a oko vrata je umjesto zlatne ogrlice sa svojim imenom nosila srebrni privjesak s kamenčićima na crnoj trakici.

Je li riječ o slučajnom propustu ili je zaista recesija uzela danak i u šarenom svijetu 'Seksa i grada', saznat ćemo tek iduće godine, za kada je najavljena premijera filma. Scenarij nastavka filma 'Seks i grad' i dalje se drži tajnosti, no tu i tamo u javnosti se pojave 'dijelovi' priče. Prema jednoj verziji, četiri prijateljice, a osobito Carriein suprug Faca i na vlastitoj će koži i novčaniku osjetiti posljedice krize koja i dalje trese svijet.