SVE PRŠTI

Jeste li već pokleknuli pred vrućim trendom?

19.08.2014 u 07:00

  • +6

Poznati u jarkim bojama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ono što se nekad činilo nemogućim modnim kombinacijama, sada su poželjni i trendi modni outfiti. Jarke boje, sparene u ludo dobre kombinacije, obožavaju i svjetske dame, a i rijetko koja domaća trendseterica je odoljela ovom 'intenzivnom' modnom trendu

Čak i one koje igraju na sigurno i vole monokromatske kombinacije, pokleknule su bar pred ponekim jarkim detaljem. Žive boje, smiksane u otkačene kombinacije, mogu izgledati jako seksi, provokativno, pa čak i elegantno, a znaju to Sofia Vergara, Olivia Munn, Alessandra Ambrosio, Nicole Scherzinger i druge.


Za izaći u žarko žutoj haljini ili pak ružičastim tajicama zbilja treba hrabrosti, no one znaju kako i u vrištećim bojama izgledati sjajno. Sandra Bullock je tako u jednom pojavljivanju za crveni tepih sparila ružičastu, zelenu i crvenu i za hrabru kombinaciju dobila samo pohvale.

Ukoliko niste zaljubljenik u boje, a želite pratiti trendove, za uspješan styling bit će dovoljan jedan jarki modni dodatak, poput cipela ili torbe. Ukoliko vam je i to previše, upadljiva ogrlica ili prsten ipak će pokazati da imate malo modne hrabrosti.