KOJI STIL!

Severina je najljepša Splićanka za razglednicu

08.08.2014 u 10:38

  • +8

Severina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sonja Dvornik

Bionic
Reading

Brojni turisti, prolaznici, čak i domaćini nisu mogli skriti oduševljenje kada se naša pjevačica, a njihova sugrađanka, prošetala rodnim gradom, baš kao svjetskom modnom pistom

Nesvakidašnje izdanje iz jedne od posljednjih kolekcija Dolce & Gabbana, košulja na velike bijele točke te suknja s printom rimskih careva, koji su prolaznike podsjetili na Dioklecijana, sjajno se uklopio u Severinin splitski đir.

Ovaj glamurozan look dodatno je upotpunila i dodacima spomenutog modnog dvojca - naočalama, ogrlicom i rajfom, cipelama Manolo Blahnnik te Diorovom torbicom.

Nakon šetnje gradom, gdje ju je objektivom uhvatila poznata splitska fotografkinja Sonja Dvornik, Severina se uputila na Radio Dalmaciju, na kojem je gostovala povodom nove pjesme 'Uno momento' koja u nešto više od dva tjedna od premijere ima nevjerojatnih 8,7 milijuna pregleda na Youtubeu.

Osim na YouTubeu, Severina se u uspjeh pjesme uvjerila i na prošlotjednim nastupima u Čakovcu, Primoštenu i Budvi, gdje su najveću euforiju izazvali upravo njezini prvi taktovi.