JEDVA PREKRILA GAĆICE

Trudna Nikolina Ristović u haljini 'kraće ne može'

26.07.2014 u 12:00

Bionic
Reading

Voditeljica Nikolina Ristović unatoč tome što je u petom mjesecu trudnoće, ne odriče se ultrakratkih haljinica

Nikolina Ristović u posljednje vrijeme ne izlazi iz ultrakratkih izdanja. Bilo da je riječ o haljini ili suknjici, dužina koju bira izrazito je hrabra. Lijepa trudnica u blaženom je stanju pet mjeseci, a nedavno se pohvalila time što je u trudnoći do sada dobila tek jedan kilogram.


Baš zato Nikolina si može priuštiti tako seksi haljinu. Voditeljica trenutno boravi u St Tropezu gdje je u rujnu prošle godine uplovila u bračne vode s Vidojem Ristovićem. Par ponovno uživa u romantičnim trenucima, nakon zajedničkog odmora odlaze s društvom u Terre Blanche, a zatim s kćeri Hanom ide u Atenu i na Santorini.

Na kraju odmora vjerojatno će svratiti i do Dubrovnika. Do tada uživa u Francuskoj, a fotku koju je objavila na Facebooku pohvalili su mnogi njezini prijatelji.

'Hotel Chateau de la Messadiere... najčarobniji rajski vrt ikada... I još dvije gošće (uključujući mene) u istoj haljini. Bilo me neugodno moliti za grupnu fotografiju', napisala je pokraj fotografije na kojoj pozira u crno bijeloj haljini.