FASHION GURU

Je li to Kerum zabranio Fani novu torbicu?

24.07.2014 u 09:28

  • +3

Fashion Guru

Izvor: Pixsell / Autor: Tino Juric

Bionic
Reading

'Koliko god je plava boja Dinama u trendu, torba Kerumove Fani mogla je biti u drugoj, nekoj ludoj boji. Ili joj je dragi rekao da može kupiti samo jednu torbu po sezoni?', pita se Fashion Guru u svom novom Glam Blamu

'Nešto lošije nisam vidio već dugo', ovako je nemilosrdno Fashion Guru komentirao haljinu u kojoj se u Puli pojavila redateljica Irena Škorić

Feshi predano prati naše zvjezdano nebo, pa svako malo primijeti ‘najfinije’ promjene na našim slavnima. Ovaj put zamijetio je da će Antea Kodžoman uskoro imati poprsje kao Dolly Parton.

'Ovaj sivi pleh koji nosi Ivo Josipović ne izgleda baš najbolje skrojen', okomio se i na našeg predsjednika, a bome ne hvali ni odijevanje ostalih naših političara.

'Serena Williams uspjela se utegnuti i to dobro izgleda jer ipak ima sedamdeset kilograma', primjećuje Feshi.

Petra Kurtela, uvidio je naš modni mag, 'sve se više etablira u pravu modnu poznavateljicu i već je daleko prešišala svoje puno popularnije kolegice'.

'Zgodna i slatka glumica konačno je pokazala svoje noge u pravoj raskoši', primijetio je za Lanu Gojak te zaključio 'čim imaš taj adut, možeš na sebe staviti što god želiš'.