MODNI GAFOVI

Utješite se: I Severina ima svoja grozna izdanja

21.07.2014 u 10:58

  • +2

Najgora Severinina izdanja

Izvor: tportal.hr / Autor: Facebook/tportal.hr

Bionic
Reading

Premda se uvijek trudi biti besprijekorna, što joj najčešće i polazi za rukom, i Severini se katkad dogodi pokoji modni gaf. Odabrali smo samo neke...

Iako je slobodno možemo prozvati domaćom ikonom stila, i naša kraljica estrade Severina katkad ima loš dan kada je o modi riječ. Iako vjerujemo da to nerijetko smišljeno radi, neka njezina izdanja jednostavno moramo prozvati modnim gafom. Nedavno smo je imali priliku vidjeti kako pozira u Brazilu u crno-bijeloj kombinaciji od glave do pete – ali doslovno. Seve je odjenula 'Bubimir' hlače visokog struka, crno-bijelu majicu je utaknula u njih, a na nogama je nosila crno-bijele tenisice. Još uvijek je nejasno što je željela postići tim modnim izričajem.

A je li Sevkin stilist imao slobodan dan, pitao se i naš Fashion Guru kada ju je vidio u zračnoj luci u kratkim trapericama, čipkastoj bijeloj majici i maslinastozelenoj sportskoj jakni. 'Siguran sam da je stilist imao slobodan dan i evo što se dogodi! Seve se kasno probudi i ne zna što na brzinu staviti na sebe jer outfit nije složen sinoć. Zima joj je, obuče tajice i vruće hlačice, shvati da je to super, toplo joj je i pokaže nogu. Šal će pasati uz torbu, a jakna je tu pod poglavljem 'spontana sam'', komentirao je modni znalac.


Prije dva mjeseca mnoge je zgrozila odabirom cipela. Iako je vjerojatno riječ o obući s potpisom, kada je riječ o seksipilu i estetici, niske cipele zatvorene sprijeda, a otvorene straga, šokirale su mnoge, a najviše njezine fanove na Facebooku koji su na zgodnoj pjevačici uočili samo njih.

No ovo nisu jedina izdanja kojima nas je Severina iznenadila. Bacimo li oko na našu fotogaleriju i pjevačicu, kojoj se zalomi pokoji gaf unatoč tome što ima gomilu ljudi iz svijeta mode oko sebe, možemo samo reći – događa se i najboljima.