MAJČINSTVO JOJ PRISTAJE

Megan Fox nikad nije izgledala ovako dobro

18.07.2014 u 10:17

Neodoljiva Megan Fox

Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Bionic
Reading

Prije pet mjeseci 28-godišnja glumica Megan Fox rodila je drugog sina, no dvije trudnoće nisu nimalo utjecale na njenu savršenu liniju

Na dodjeli Nickelodeon Kids' Choice Sports Awards lijepa glumica pojavila se u smaragdnozelenoj minihaljini ukrašenoj zanimljivim detaljima - zlatnim ključevima - i crnim cipelama s punom petom koje su istaknule njezine vitke noge.

Jedini nakit koji je lijepa glumica imala na sebi bile su diskretne dijamantne naušnice i prsten, a ništa više od toga nije joj ni bilo potrebno kad izgleda kao milijun dolara.

Savršen look postigla je uz pomoć svjetlucavog sjenila za oči, malo bronzera na obrazima i ruža u blijedoj boji breskve, a upotpunila ga je raspuštenom kosom koja joj je u opuštenim uvojcima padala niz ramena.

'Moja beauty filozofija je uvijek 'manje je više', pa se moja dnevna rutina njege kože sastoji od temeljitog pranja lica na koje redovito nanosim proizvode za zaštitu od sunca La Roche-Posay. Također pijem puno vode i vjerujem da je zaista bitno dobro se naspavati', kaže Megan.

Kad je u pitanju održavanje forme i zavidne linije, glumica ne krije da uživa u svakodnevnom vježbanju. 'Sport mi daje pozitivnu energiju pa svakodnevno vježbam sa svojim trenerom Harryjem Pasternakom. Svaki ciklus vježbanja traje 45 minuta i dižem utege, ali ne radim kardio vježbe.'