IZ NAŠIH DUĆANA

Trk na sniženja - sve do 99 kuna!

18.07.2014 u 14:59

  • +44

Sniženja - sve do 99 kn

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ako je suditi po gužvama u dućanima, mnogi su zaljubljenici u modu čekali upravo zadnje rasprodaje, kada su sve cijene pale za najmanje 50, pa sve do 70 posto. Pogledajte što se može uloviti za manje od sto kuna...

Tko (još) nije otišao na more, u gradu, ako ništa drugo, može uživati u blagodatima povoljnog šopinga - cijene majica su se u lancima ulične mode spustile čak i na 39 kuna...


Haljine, hlače, tunike, kupaći kostimi - štošta se može uloviti po cijenama nižim od sto kuna. Jednako je tako s modnim dodacima, pri čemu će posebno zanimljiv i svakako dugoročno koristan ulov biti sandale i torbe.

Sada je vrijeme, osim u trendovske krpice, uložiti i u kvalitetne bazične komade koji će vas služiti tijekom svih godišnjih doba, poput dobro krojenih hlača, bijele košulje, kožnih gležnjača i torbe. Vestica, pamučni kukičani pulover, duga haljina - sve su to komadi koje modni ormar osobito voli.

No svakako morate otići u gradsku vrevu i zavirivati u dućane te, ako treba, priključiti se tu i tamo i onima koji 'kopaju' po hrpama odjeće - vjerujte, kad obavite povoljnu kupnju, operete i izglačate sve te lijepe stvari koje ste umjesto 399 kuna možda platili 129... zadovoljstvo vam ne gine!