FASHION GURU:

Nina Badrić se mogla malo i našminkati

17.07.2014 u 10:39

Fashion Guru

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Bionic
Reading

Da mi je samo znati kako je Badrićka nabadala u tim platformačama po onom dubrovačkom kamenu, nije mogao izdržati a da se ne zapita Fashion Guru. No sandale su joj dobre, remen je tu da podigne stilistički cijelu haljinu, a čini se da je pala i nova šaneluša. Međutim, kad je sve tako dobro skombinirala, mogla je onda barem i malo make-upa staviti

Najfotkanija mama nakon Severine je Olja, koja privlači poglede zbog ponekad čudnog modnog izričaja. Ima ona dobre komade u ormaru iako se ponekad zaigra u kombiniranju, no ovaj put se, na našu sreću, odjenula skladno, zaključio je Guru.

Manje uspješna u kombiniranju bila je Jelena Rozga koja se na festivalu Ultra pojavila u prozirnoj crnoj košulji zakopčana do grla. Mogla je otkopčati koji gumb, staviti neku ludu ogrlicu i već bi se bolje uklopila. Htjela je biti provokativa, ali i čedna, fina i zločesta, ali prema mišljenju našeg Gurua, nije ispala ni jedno ni drugo.

Barbari stvarno odjeća puno bolje stoji što je dokazala i kombinacijom duge suknje s printom i prugaste majice. Čini se da ostavlja iza sebe sve one loše odjevne kombinacije zbog kojih je bila često na listama najlošije odjevenih.

Prošlo je neko vrijeme od debija Bojana Jambrošića i gledalo mu se kroz prste na neke stilističke pogreške, ali to stvarno više ne treba tolerirati, poručuje Feshi. Trebao bi poraditi na svom imidžu, a ne dolaziti kao da ga nije briga.