KRATKO I SLATKO

Imaju noge kao stvorene za minice i dobro to znaju

23.07.2014 u 07:20

  • +12

Najkraće suknjice na poznatim ljepoticama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Chrissy Teigen, Blake Lively, Cameron Diaz, sve redom dugonoge ljepotice dobro znaju da će izmamiti kompliment ako istaknu upravo vitke noge, seksi adut koji će najviše naglasiti, a što drugo, nego vruća minica

Uskočile su u kratke mini suknje i haljine i zadobile simpatije, a pomno promišljeni stylinzi oduševili su i kritičare i obožavatelje.

Vrtoglavo duge noge glumice Cameron Diaz izgledaju savršeno u sivoj uskoj mini haljini, preko koje je odjenula sako slične dužine. Pogled na njezine noge podiže temperaturu. Ništa manji efekt nije postigla ni manekenka Chrissy Teigen koja je na Guys Choice Awardsu hrabro uskočila u žutu mini haljinu te je usput naglasila i dekolte.


Ni Kelly Brook ne drži se uvijek modnog pravila da treba pokazivati ili noge ili dekolte. Nikada ne sve. No jedan dan se prpošna Kelly očito nije mogla odlučiti što pokazati pa je na suknjicu A-kroja odjenula prozirnu majicu.

Blake Lively bila je malo umjerenija, a traper suknjicu visoka struka sparila je s lepršavom košuljom i žutim salonkama.

Minice vole i Denise Richards, Rihanna, Selena Gomez, Taylor Swift, Miley Cirus, a kako su one kombinirale jedan od najseksi odjevnih predmeta, pogledajte u fotogaleriji.