SEKSI, SEKSI

Dame, pozor, ovaj veš će izludjeti vašeg muškarca

01.08.2014 u 07:22

  • +2

Seksi donje rublje

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Bionic
Reading

Pretpostavka da će žene radije odabrati ugodno donje rublje, a muškarci ih žele vidjeti u seksi kompletima još se jednom pokazala točnom. No ako poželite svog muškarca baciti na koljena, odaberite komplet s mašnicama, halterima i dodajte samostojeće čarape

Tvrtka Bluebella, koja proizvodi donje rublje, radila je istraživanje upravo na temu kakvo donje rublje preferiraju žene, a u čemu ih muškarci vole vidjeti. Različit pogled na odabir donjeg rublja doveo je do rezultata da 76 posto žena ne voli kada ih partner iznenadi donjim rubljem.
Glavni razlog tome je to što će oko 54 posto muškaraca odabrati seksi grudnjak i 37 posto komplet koji ima što manje materijala.

I na kraju dobar dio alfa mužjaka ostaje razočaran jer se oko 64 posto žena izjasnilo da ne voli gaćice koje im ne pokrivaju stražnjicu. Dakle, suprotno željama muškaraca, tange su im posljednji izbor.

Očekivano, muškarci više vole donje rublje u bojama. Dok se 54 posto žena izjasnilo da najčešće nose crno, bijelo i donje rublje u boji kože, oko 74 posto muškarca željelo bi da im partnerice nose više boja, posebno crvenu.

Čak 78 posto muškaraca priznalo je da ih najviše izluđuju mašnice, halteri, mini kompleti i samostojeće čarape. Sasvim očekivano, 89 posto žena priznaje da ima posebno donje rublje za intimne trenutke te se u njemu osjeća privlačnije pa ima više samopouzdanja.

No studija je pokazala jednu stvar oko koje se slažu i muškarci i žene – gaćice i grudnjak moraju biti u istoj boji