PALA PRVA FILMSKA KLAPA

Što se dogodilo s Carrie Bradshaw?

02.09.2009 u 14:27

Bionic
Reading

Prve slike sa snimanja drugog nastavka filmskog hita 'Seks i grad' fanove su navele da se zapitaju nad čudnim izgledom svoje obožavane modne ikone. No, već drugi pogled na filmski set pokazao je da se najslavnija trendsetterica svih vremena, Carrie Bradshaw, vratila u punoj formi

Carrie kakvu smo naviknuli gledati

Glumica Sarah Jessica Parker ovih je dana ponovno zaigrala lik modno osviještene kolumnistice Carrie Bradshaw u novom, drugom nastavku filma 'Seks i grad'. Početak snimanja obilježio je kratki flashback u prošlost, u dane kada je mlada Carrie došla u New York. Kako bi što bolje dočarala to vrijeme, Carrie, odnosno Sarah drastično je nakovrčala kosu i odjenula se mladenački u stilu osamdesetih, što je ipak izgledalo pomalo smiješno i pretjerano, osobito kad se uzme u obzir sofisticirani, pomalo pomaknuti look koji je Carrie njegovala kroz seriju i kasnije film 'Seks i grad'.

Srećom, bile su to tek uvodne scene, a Sarah je taj smiješni look u stilu Barbare Straisend uskoro zamijenila znatno primjerenijim kostimom na tragu ultra šik oprava u kojima smo je naviknuli gledati.

Scenarij drugog nastavka filmskog hita 'Seksa i grada' još uvijek se drži u tajnosti, no fanovima nije promaknuo detalj sa snimanja prvih scena. Carrie, naime, ne nosi vjenčani prsten na ruci, pa fanovi nagađaju da je ostala bez svoje velike ljubavi, Face, za kojeg se je udala u prvom dijelu ovog velikog filmskog hita. Njihova veza navodno će zapasti u ozbiljnu krizu zbog financijskih problema uslijed recesije, a šuška se i kako će ga Carrie ostaviti, da bi zatim doznala da je trudna.

Nove avanture četiri najbolje prijateljice, Carrie Bradshaw, Mirande Hobbs (Cynthia Nixon), Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis) i Samanthe Jones (Kim Cattrall) gledat ćemo u svibnju 2010.