EXTREME COUTURE

Rihanna se ipak skinula za Vogue

02.09.2009 u 10:02

Bionic
Reading

Nakon što ju je zbog skandala koji su se krajem prošle godine 'lijepili' za nju odbio američki Vogue, pjevačica Rihanna ipak se dočepala naslovnice kultnog modnog magazina, ali njegova talijanskog izdanja

Američka pjevačica Rihanna posljednjih se mjeseci naveliko trudila medije privući svojim osobitim stilom i ljepotom, što je, čini se, prepoznala urednica talijanskog izdanja kultnog modnog magazina Vogue, Franca Sozzani. Rihanna se zahvaljujući njoj ipak dočepala naslovnice Voguea, nakon što joj je urednica američkog izdanja Anna Wintour stopirala editorijal zbog golišavih fotki i skandala s bivšim ljubavnikom Chrisom Brownom.

Rihanna je u provokativnom fotosessionu za talijansko izdanje Voguea promovirala svoj novi, androgeni stil u stilu Grace Jones. Crno-bijele fotke koje potpisuje Steven Klein objavljene su u posebnom dodatku 'Extreme Couture'. Rihanna je prikazana u raznim couture modelima, među kojima i Valentinovim, no više od njih pažnju ipak privlači njezino nago tijelo i grudi zaklonjene tek zvjezdastim pokrivalima za bradavice, kao i provokativne poze u kojima se pjevačica odlično snalazi.