IZ NAŠIH DUĆANA

Počela sniženja, evo što sve možete uloviti

30.06.2014 u 09:00

  • +43

Počela sniženja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Što smo svi čekali cijelog proljeća i početkom ljeta? Rasprodaje u gradu! Posjetili smo lance ulične mode i pogledali što se sve može povoljno iskopati na sniženjima do 50 posto

Nisu vremena za razbacivanje, a odjeća nam treba, cipele nam trebaju, ponešto smijemo i zgriješiti i kupiti neku stvar 'samo za svoj gušt'. Učinimo li to na sniženjima, manje će nas mučiti loša savjest, a i zadovoljstvo povoljne kupnje je nemjerljivo.

Strpljivi su nešto možda i uspjeli uštedjeti i sada si dati oduška u high street dućanima; u većini lanaca cijene su pale do 50 posto. Rijetko koji dućan se još uvijek nije odlučio cijene sniziti za barem 30 posto.

U Mangu, H&M-u, Zari, Benettonu, Sisleyju i općenito u shopping centrima, već vladaju gužve oko polica, redovi su pred kabinama za probu i na blagajnama i stoga se valja naoružati strpljenjem; no kako rasprodaje zavladaju tek dvaput godišnje - isplati se.

I da, ne zaboravite u moru suknjica i kratkih hlačica i topića kupiti i poneki topliji komad, jer dućani su izbacili čak i kapute iz prošlogodišnjih kolekcija - bit ćete zbog toga itekako zadovoljni kad dođe jesen, osobito budete li kupili neki basic, odnosno klasični komad koji ne podliježe trendovima.

I ne žurite i ne žalite ako ne kupite sve 'sada i odmah', prava sniženja će tek doći, a cijene će pasti najmanje do 70 posto!