FASHION GURU:

Ovo je jedno od gorih Severininih izdanja

13.06.2014 u 09:00

Fashion Guru

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Seve je morala otići skroz do Brazila da bi upoznala Bubimira iako je, kad se već ovako odjenula, zapravo mogla ostati kod kuće. Ovo je jedna od gorih kombinacija koje je nosila, a nije ni čudno kad nije povela stilista sa sobom, bio je oštar prema popularnoj Sevki ovoga tjedna Guru

Poznato je to da Ecija pati na modu, ali se nažalost ovom prilikom nije uspjela pokazati u pravom svjetlu. Končane niti na ovoj zgužvanoj haljini samo pojačavaju dojam neurednosti.

Mlada glumica Petra ima svoj stil, a ovom haljinom i čizmama stvarno je pogodila outfit za ljetne dane. Guru ipak ne može a da se ne upita kako cure mogu nositi čizme na plus 35.


Mora se priznati da se Neda sasvim solidno odijeva, osim kada malo zabrije i želi biti kao puno mlađe kolegice pa se utegne u nekakve čudnovate kreacije te pokazuje stvarno više nego što bi trebala. Ok, zaključio je Guru, haljina je malo bapska, ali bolje i to nego da je u vrućim hlačicama.

Nezaobilazna čipka je uvijek omiljena u žanru sapunica, što s vidi i na Katarini Babar iz serije ‘Tajne’. Sunčane naočale na glavi, vruće hlačice i šarenilo provjereni su recept iz sapunica, no Katarina je, misli Guru, sasvim solidno odjevena za taj žanr.

Nije lako odjenuti se po ovim vrućinama, pogotovo ako se želiš srediti. Velike su šanse da zapravo ispadneš smiješan. No Korana je ipak sasvim pristojno odjevena, lepršavo i trendi.