PRIJEDLOZI TOP DIZAJNERA

Kako će izgledati Bellina vjenčanica u nastavku 'Sumraka'?

30.08.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Popularnost vampirske sage 'Sumrak' u kojoj se proslavio Robert Pattinson je dobila takav zamah da su za dizajn vjenčanice, koju bi u najnovijem dijelu, 'Eclipse', trebala navući Kristen Stewart u ulozi Belle, prijedloge predstavili najveći modni umjetnici

U knjizi prema kojoj se film 'Eclipse' snima stoji da haljina nalikuje na povijesni kostim s početka 20. stoljeća te tvori stilsku cjelinu s Bellinim antiknim zaručničkim prstenom.

Kada Bellu, odjevenu za najsretniji dan života, ugleda majka, kaže: 'Izgledaš kao da si izašla iz romana Jane Austen! Predivna je, tako je elegantna!'

Prijedlog Christiana Siriana uključuje uski gornji dio haljine s lepezastim završetkom prema vratu, rukave krojene kao šal nehajno prebačen preko ramena te bogatu, dugačku i široku suknju od nekoliko slojeva tkanine. Monique Lhuillier skicirala je dugu haljinu koja prati liniju tijela, jednostavnog kroja, no s velikom mašnom oko struka i detaljima od najprofinjenije čipke na suknji te po rubu vela. Max Azria ostaje vjeran viziji spisateljice Stephanie Meyer te poput nje zamišlja haljinu koja asocira na viktorijansko doba.

Rješenja su ponudili i Zac Posen, Prabal Gurang, Lela Rose te Badgley Mischka, no valja pričekati do lipnja 2010, kada film stiže u kina, da vidimo u čemu će se Bella zaista i udati.

Monique Lhuillier


 
InStyle
Max Azria
 
Lela Rose