FASHION GURU:

Nabacala je na sebe krpice bez ikakve veze i smisla

28.05.2014 u 09:52

Fashion Guru

Izvor: Promo fotografije / Autor: Iskon

Bionic
Reading

Odlazak u kino kod nas nije neka svečana prilika pa da se treba pokazati u glamuroznoj toaleti, ali ne ide se baš ni ovako kako se odjenula Marija Cvitanović. Totalno nabacano na sebe, bez ikakve veze i smisla, što je pomalo i čudno za jednu stilisticu/dizajnericu, bio je oštar Guru ovoga tjedna

Čini se da je Ava lagano izgubila figuru, a možda je to ipak samo loš izbor haljine.

Bilo bi zaista čudno da se Seve ne pojavi na nekom događanju; u posljednje vrijeme viđamo je posvuda, ali očito je zaključila da je to dobro za nju, jednako kao što je zaključila da joj je i ova haljina dobar izbor.

Neda Parmać na glamuroznom partyju pojavila se u ne baš tako zadivljujućoj haljini u odnosu na ostale uzvanice. Loš odabir haljine i loš stayling; drugi put će valjda biti bolje, poručio je Guru.

Kad se Celzijuska odjenula bolje od Parmać, onda tu stvarno nešto ne štima. Haljina je ustvari zanimljiva, a ona je čak i ne nosi na svoj već prepoznatljiv 'sve na izvolte' look.

Pohvale su stigle i na račun Daniele Trbović, kod koje nema puno filozofiranja kada je odjeća u pitanju. Možda je pomalo predvidljiva, ali zato rijetko pogriješi u svojim modnim kombinacijama.