FASHION GURU

Marijana i Nemeš peku za oči i preko monitora

24.04.2014 u 11:02

  • +2

Fashion Guru

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Beogradnocu.com

Bionic
Reading

Sva sreća da najpoznatiji BB par ne gledamo tako često, jer moda koju nosi peče za oči i preko monitora, bio je otrovan Feshi

'Ako primjećujete da je našoj pjevačici glava pognuta, to je zbog toga što joj je ogrlica preteška', zaključio je Guru sudeći po Indirinu držanju. No ne samo da nije pogodila s ogrlicom, već je fulala i s haljinom čiji kroj nikako nije laskao njezinoj figuri.

Sva sreća da najpoznatiji BB par ne gledamo tako često, jer moda koju nosi peče za oči i preko monitora, bio je otrovan Feshi.

Gđa Vori stvarno varira što se tiče odijevanja. Koji put je dobro odjevena, a koji put stvarno zna pretjerati, uglavnom zbog toga što pretjeruje s modnim detaljima.


Mila se vodi onom da svaka žena mora imati dobru torbu i cipele, što je sasvim OK, sve dok ta torba nije samo LV.

Marijana je definitivno naučila pozirati. I ima dobru torbu, ali je ful zimska, tako da bi bilo bolje da je do daljnjeg spremi, poručio je voditeljici Guru.

Socijalno osviještena u ovoj teškoj ekonomskoj situaciji, Jelenica nosi već viđene haljine. No ona se očito s jednakim žarom brine i za svijet, jer ne koristi baš puno materijala, jer znamo koliko dugo se taj materijal reciklira.

Pohvale su ovaj put prštale na račun Larise Lipovac i Gorana Navojca. Ovakvo Goranovo izdanje ne viđa se često, ali, eto, sada barem znamo da može. Larisa i on su jedini na premijeri dali dašak glamura, a ostali bolje da se nisu ni slikali, zaključio je Guru.