BEZVREMENSKI LIJEPO

Nitko ne može zasjeniti žene u njezinim kreacijama

23.04.2014 u 14:47

  • +12

Ovo je moda koju svaka žena želi u ormaru

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Kljajić

Bionic
Reading

Omiljena hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavlja novi lookbook za svoju recentnu kolekciju prikazanu na ovosezonskom Perwoll Fashion.hr-u

Bezvremenska elegancija ovih odjevnih komada zasigurno je ona koju će sve žene poželjeti u svome ormaru ove sezonu. Pobornica ženske ljepote i ženstvenosti, Aleksandra Dojčinović donosi trendove koje će ovoga proljeća i ljeta vladati kako na ulicama tako i svim važnijim prigodama u životu svake žene.

Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović vraća nas na put njezinih modnih početaka. Put je to na kojem je žena Lei Lou mijenjala mnoga lica, no upravo sada vraća se redefiniranoj klasici s naglašenom dozom ženstvenosti što je oduvijek bila okosnica njezina modnog rukopisa. Uistinu možemo reći da je Lei Lou odrasla i postala slobodna i nesputana na svom modnom putu. Kolekcija koja je lišena krutih tekstura i krojeva slavi ljepotu ženskog tijela i naglašava ženinu raskošnost u njenom punom sjaju.


Romantična nota provučena je kroz cijelu kolekciju i to je smjer od kojeg Aleksandra gotovo nikada ne odstupa. Jednostavnost cijele kolekcije naglašena je upotrebom minimalističkog kolorita gdje vladaju samo tri boje, pudersta, zelena i crvena. Čiste linije naglašene su upotrebom najfinije francuske čipke u kombinaciji s dukatima na svili, dok kožni komadi ostavljaju dojam profinjenosti. U novoj kolekciji Aleksandra se iznova igra drapiranjem, a slaganje traka od spužve presvučenih svilom svakako je još jedan novitet vidljiv u novoj kolekciji.

Osim večernjih haljina kolekcija je nadopunjena, oversized jaknama, hlačama, bluzama i košuljama, a cijelu kolekciju prati i linija malih torbi koje se odlikuju vrhunskom ručnom izradom od najfinije kože s pozlaćenim kopčama.

Lei Lou ove sezone uistinu živi svoj modni san.