JELENA SE UŠMINKALA

U ovome bi zaustavila svaki auto u gradu

16.04.2014 u 13:40

  • +9

Jelena Rozga za Liu Jo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Čižmešija

Bionic
Reading

Talijanski brend Liu Jo pri odabiru svojih zaštitnih lica bira žene koje utjelovljuju profinjen i ženstven duh brenda. U Hrvatskoj je ta čast pripala Jeleni Rozgi koja je dokazala da se svojim umijećem poziranja može mjeriti s top modelima

Mjesto snimanja bile su poznate lokacije u Zagrebu na kojima je iskusni zagrebački fotograf Goran Čižmešija snimio fotografije uličnog stila koje su mu specijalnost, a studijske fotografije začinjene u stilu nove Jelenine pjesme 'Okus mentola', s pozadinom u nježnoj zelenoj boji.


Za šminku Jelene Rozge zaslužan je Saša Joković, a za frizuru zagrebački salon Opium. Jelena je nosila odjeću i modne dodatke iz nove kolekcije koja obuhvaća casual i trendy komade, ali i profinjene večernje kombinacije.

Nova kolekcija za proljeće i ljeto donosi sofisticirano praktičan look idealan za modernu ženu koja je istovremeno romantična i svjesna svoje privlačnosti, ali i slobodna, nesputana duha. Elegantan i savršeno uravnotežen stil počiva na autentičnoj eleganciji koja proizlazi iz izvanrednih tonova i brige o detaljima.

Nova kolekcija posvećena je svim ženama koje vole modu, ali i svoja tijela, budući da kombinira glamur, privlačnost i eleganciju te donosi širok raspon funkcionalnih i udobnih modela. Kroz svoju modnu liniju, jeans te dodatke i obuću donosi neodoljive komade za poslovne prilike, ali i slobodno vrijeme. Nove siluete i kombinacije boja predstavljaju miks različitih stilova, ali u skladu s principima ženstvenosti koji oduvijek prate Liu Jo.