IZA OGLEDALA

Ana Miščević fura se na uličnu modu New Yorka

20.08.2009 u 14:56

Bionic
Reading

Modna reporterka Ana Miščević pod utjecajem je ulične mode New Yorka i tamo kupuje najbolje krpice. Iza ogledala pokazala je svoje omiljne modne komade, među kojima prednjači crveni ruž

Anu Miščević svi već znaju po crvenom ružu i s njim se odlično osjeća. Kako kaže, ženi daje dozu ženstvenosti i šarma i ona više ne zna živjeti bez njega.

Na drugom mjestu su dizajnerske čizme Michaela Korsa, koje je kupila u New Yorku za 100 dolara i zbog koji jedva čeka jesen kada će ih moći nositi.

U New York odlazi u veljači i u rujnu, kada su Fashion week događanja. Tamo uvijek kupuje na sniženju, ponekad se povodi za tamošnjom uličnom modom pa joj onda stvari stoje u ormaru jer su nenosive po Zagrebu.

Ogrlica koju je dobila od dečka ima posebnu sentimentalnu vrijednost za nju i to je njezin najčešći modni dodatak u vidu nakita.

Svijetle traperice također su joj omiljene, za sve prigode, i bez njih bi njezin ormar bio kao da je prazan.

Mala crna haljinica joj je dosadna pa ona ima svoju verziju tog 'must have' odjevnog predmeta. Iza ogledala pokazala je jednu glamuroznu haljinicu, svu u šljokicama, s plavkastim odsjajem.

U video prilogu pogledajte kako to nosi Ana Miščević.