FASHION GURU:

Vidi se da je nije briga što će staviti na sebe

10.04.2014 u 09:52

  • +2

Fashion Guru

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Bivša divasica Martina Štritof nije više u nekoj medijskoj žiži, a to se vidi i po odijevanju. 'Ne znam gdje bih prije pogledao, u suknju, torbu, čizme ili dolčevitu, i to na 20 stupnjeva Celzijevih', zavapio je Guru

Čak bi možda i jednim okom zažmirio na Milin remen 'H', ali stvarno ne može zažmiriti ni na lijevo, a niti na desno oko kad vidi torbu LV, uputio je kritiku na račun glumice naš dežurni modni kritičar.

Iva je bila na podosta društvenih događaja u posljednje vrijeme pa bi bilo najbolje da si pronađe neki modus kako da se prikaže na svima a da se ujedno i presvuče, poručio je bez imalo uvijanja Guru zgodnoj Ivi koja rijetko bilježi modne kikseve.

Haljina je dobra, rep je isto tako dobar, kao i cipele, ali sve zajedno na Barbari nije ispalo dobro. Ona jednostavno nije za takve modne eskapade, zaključio je Guru.


Ako ste mislili da će ovaj tjedan Fashion Guru sipati samo modne kritike na račun naših slavnih dama, prevarili ste se. Zna on i pohvaliti, a najveće pohvale dobila je bivša misica, lijepa Metkovka koja dobro zna što joj najbolje stoji. 'Za razliku od ostalih, koje su iskoristile priliku da pokažu što imaju u ormaru, Branka je još jednom dokazala da nije uzalud bila okružena ljudima iz mode', zaključio je Feshi.

Uvijek dotjerana Lana Biondić za popodnevno druženje s poznatim fotografom odabrala je čipkane hlače koje su bile pun pogodak na ovoj jednostavnoj stilističkoj kombinaciji.

Otkad Nevena vodi jutarnji subotnji program, špica pati. Kada krene toplo vrijeme, Nevena će pokazati na koliko mjesta može biti. Ako bude sređena kao i do sada, onda u redu, ako ne, možda je bolje da ostane doma, poručio joj je Guru.