ŠVEĐANI STIŽU

Beograd dobio H&M prije Zagreba

17.12.2008 u 16:00

Bionic
Reading

Dok Zagrepčanke s nestrpljenjem iščekuju otvaranje H&M-a u Zagrebu, Beograđanke se vesele jer će već za nekoliko dana u svom gradu kupovati omiljene krpice

Popularni modni lanac trendi odjeće, zbog kojeg su brojne Hrvatice, ali i Hrvati godinama išli u šoping preko granice, dolazi u Beograd.

'U Beograd ćemo dovesti H&M!' rekla je za MONDO Bojana Roljić, glasnogovornica kompanije Zekstra. H&M doduše neće otvoriti vlastiti dućan u Bogradu, već će svoj cjelokupni asortiman prodavati u dućanu Zekstra&Co koji se otvara u ponedeljak, 22. prosinca.

'Njihova politika je da sami otvaraju svoja prodajna mjesta, ali ponekad rade i ovakav način prodaje. Dakle, u novom dućanu moći će se kupiti originalnu H&M garderobu za žene, muškarce, djecu, trudnice', poručuju iz Zekstre.

Zagreb bi svoju prvu trgovinu H&M trebao dobiti početkom iduće godine, a bit će otvoren u sklopu novog trgovačkog centra u Laništu.

Kroz 60 godina postojanja H&M je postao poznat diljem svijeta po kvalitetnoj i trendovskoj, ali jeftinoj odjeći te ima 1.400 trgovina u 28 zemalja svijeta.