FASHION GURU:

Barbara se stesala pa pokazuje dekolte gdje stigne

26.03.2014 u 10:51

  • +2

Fashion Guru

Izvor: Pixsell / Autor: PXL Standard Show

Bionic
Reading

Otkada je stesala liniju, Barbara ponosno pokazuje taj dekolte gdje god stigne. Možda je trebala prije promisliti o malo užim hlačama i materijalu koji se ne gužva, poručio joj je Feshi

Mora se priznati da Mia Begović i dalje ima dobre noge, ali cjelokupan ovaj styling s vrućom hlačicama, pa makar bio i za predstavu, nije baš reprezentativan, nije se mogao suzdržati od kritika ni ovaj put kad je Mia u pitanju naš dežurni modni kritičar.

Sevka se ukazala sa štakama i plaštem kakav je nosila i Nataša Bekvalac. Možda ga je Seve posudila za ovu priliku jer čisto sumnjam da ga je kreator Mihano Momosa serijski proizvodio, zaključio je Guru.


Nije baš zablistala ni zgodna voditeljica RTL-ovog informativnog programa Ana Brdarić, odjenuvši se previše obično za dodjelu nagrada u HNK.

Pjevačica Teške industrije je stvarno komad, a jedino što na njoj smeta je odjeća. Čini se da njeguje zbrčkani stil na kojem se treba itekako poraditi.

Vrli gradonačelnik, gospodar Gotham Zagreba i Bandić Batman također se pojavio na dodjeli Večernjakove ruže kao da ide na party u neku ćevabdžinicu ili u šetnju s psom.

Antonija Blaće je skroz pogriješila s odabirom haljine. Jedini plus je to što joj dekolte izgleda primamljivo dobar, a haljina bi više pristajala nekoj gospođi nego našoj Antoniji, komentirao je u svom stilu Guru.