FASHION GURU:

Haljina je širi u struku, a noge su joj kao longete

19.03.2014 u 09:34

  • +3

Fashion Guru

Izvor: Cropix / Autor: Neja Markičević

Bionic
Reading

'Je li se to naša londonska zvijezda malo udebljala ili je haljina jednostavno širi u struku. Bijele nožice na ovu duljinu crne čipke izgledaju kao dvije longete', bio je prilično oštar Guru u ocjeni naše uspješne glumice s londonskom adresom Zrinke Cvitešić

Indira se ne odvaja od svog novog momka, ali ni od svog omiljenog kožuha. Njezina Celine trapeze bag iz jesenske kolekcije i dalje joj je pun pogodak, zaključio je Guru.

Teško je reći je li kompliment ili ne kada se za Danijelu Martinović kaže da izgleda kao djevojčica, ali čini se da je vječno infantilna pjevačica naučila mjeru kako i za što se odjenuti.

Guruova otrovna strelica pogodila je i Danijelina imenjaka i kolegu Danijela Popovića kojeg bi se 'teško moglo zamijeniti za tinejdžera, ali je, što se tiče mode, ostao u danima tinejdžerstva, a to je bilo stvarno davno'.

Alka se stvarno smirila s vremenom i sada bi se slobodno moglo reći da izgleda kao neka menadžerica, a Jelena Veljača izgleda sasvim OK.

Jelena Rozga žalila se da nema ni za cipele, a i da bi hodala u istom da nema naših velikodušnih dizajnera. Eto, barem smo je obukli, ali tko će joj dati frizuru dostojnu diva, pita se Guru.