BIVŠA MISICA MIJENJA IMIDŽ

Ivana Ergić nakon devet godina pušta kosu

17.08.2009 u 10:33

Bionic
Reading

Već devet godina poznata po svojoj kratkoj frizuri, bivša hrvatska misica Ivana Ergić odlučila je promijeniti imidž: za početak, pušta kosu

'Već se dugo godina šišam svakih dvadesetak dana. Kada mi kosa naraste za centimetar, već mi smeta. A onda su me prijatelji uspjeli nagovoriti da je malo pustim, pa sam prihvatila izazov. Nedavno su mi na jednoj reviji prvi put radili frizuru. Više ne mogu piti kavu dva sata dok se ostale cure friziraju', rekla je za Ekstru o promjeni svojeg imidža Ivana.

Kako kaže, svi očekuju da će se ubrzo opet ošišati, ali priznajmo, bilo bi zanimljivo vidjeti je i s uvojcima.

Ivana se odmara u rodnim Vodicama, iako je početkom ljeta provela nekoliko ludih dana na Ibizi, gdje je s kolegicama promovirala klub Pachu i upoznala članove grupe Black Eyed Peas. Kod kuće pušta da je mama razmazi, a upravo zbog obitelji i prijatelja rastužuju je neprestani kojekakvi komentari u javnosti o njezinoj mršavosti, odnosno 'debljini'.

I dok je na ljetovanju, Ivani ne padaju teško revije, organizacije događanja i razna fotografiranja na koja je pozivaju. Rujan će provesti radno, u jednoj modnoj agenciji u Milanu.

Na jesen se Ivana vraća u Zagreb, gdje je upisala treću godina na privatnom fakultetu Vern. Studij sama financira, iako, kako kaže, manekenke u Hrvatskoj daleko manje zarađuju nego vani. No, ima dosta posla pa skupi nešto love te se bori s izbjegavanjem šopinga i raznih sniženja.