Moda i ljepota NOVI MODEL

Vrijeme je za Startas Weekend

  • Autor: tportal.hr
  • 25.8.2009 13:27:45
  • 7.8.2009 10:30:08

Kreativni studio Sheriff&Cherry, predvođen dizajnerom i ilustratorom Maurom Massarottom, kreirao je ekskluzivan novi model popularnih STARTASica prigodnog naziva STARTAS WEEKEND

Startas tenisice STARTAS WEEKEND kreirane su povodom ovogodišnjeg Weekend Media Festivala, najvećeg regionalnog festivala komunikacijske industrije. Novi model u skladu je sa službenim vizualom Weekend Media Festivala - vizualom vlati trave koje su aplicirane na bijelu tenisicu Startas Originals.

Nova Weekend Startasica na sebi ima i posebno apliciranu etiketu s natpisom STARTAS WEEKEND kojom se garantira kako se radi o originalu izrađenom u strogo limitiranoj seriji.

'Rijetko se odlučujemo za kolaboracije STARTASa i drugih projekata i umjetnika. Dokaz tomu su i rijetke kolaboracije koje zasada pripremamo samo s francuskim brandom Kitsune u obliku posebnog Startas&Kitsune hommage Borisu Ljubičiću ili suradnja s megapopularnim alternativnim brendom Cobra Snake iz Los Angelesa. Poziv organizatora Weekend Media Festivala na prvu nam je bio zanimljiv budući da okuplja medijske profesionalce iz cijele regije koji su vjerojatno u svome životu imali doticaj sa Startasicom. Nama će biti vrlo zanimljivo vidjeti njihovu reakciju na ovu posebnu WEEKEND Startasicu', kazao je Mauro Massarotto i zaključio:

'Dizajnom Weekend Startasice zadovoljili smo dva uvjeta: da STARTASica i dalje bude prepoznatljiva po svome izgledu i dizajnu, a upravo smo iz tog razloga za osnovu i izabrali bijelu Startasicu model Originals, te da jasno komuniciramo poveznicu s Media Festivalom, što smo postigli koristeći njihov prepozntaljivi vizual, vlati zelene trave. Vjerujemo da je Weeekend Startasica dobar suvenir, podsjetnik na nekoliko dana dobre zabave i kvalitetnog programa koje Weekend nudi svojim posjetiteljima.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više