FORA IDEJE

Kako se dobro skockati za grad

09.01.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Tek smo zakoračili u 2014. i pravo je vrijeme da unesete reda u svoj ormar. Ili barem u prvi plan izbacite nekoliko komada odjeće i modnih dodataka koji će vam svaki styling, u raznim kombinacijama, učiniti trendi i upečatljivim

Držite se ovih nekoliko savjeta i u 2014. uvijek ćete biti tip-top.

1. Naglasak stavite na gornji komad
U ovoj godini morat ćete, ako već niste, nabaviti jedan predimenzionirani kaput čistih minimalističkih linija. To će podići svaki outfit - jedan komad, a vi cijelu zimu furate pouzdan izgled koji se pamti.

2. Visoka peta

Ima nešto nevjerojatno očaravajuće u činjenici da jedne obične crne štikle, recimo najjednostavnije salonke, mogu toliko podići samopouzdanje. Idući put kad nabacite traperice, bijelu majicu i platnene tenisice, a osjećate se nekako dosadno i nepoželjno, jednostavno navucite cipele s visokom petom i vidjet ćete kako ćete uživati!

3. Nanesite sjajilo
Miris, tekstura, odsjaj, osjećaj punih usana – ma svakako u torbici držite sjajilo i nanesite ga na usne kad god se sjetite. Neka to bude što češće; ovo je moćnije oružje nego što mislite!

4. Marama čini čuda
Spojite upadljivu maramu sa svojim omiljenim sakoom i dobit ćete sofisticiran i kul izgled koji uvijek pali. Nikada ne podcjenjujte ovaj modni dodatak.

5. Manikura ulijeva samopouzdanje
Možete se upicaniti od glave do pete, ali ako niste uredili nokte ili ste promašili lak, 'ubit' ćete dobar izgled. Zato, uložite u neku omiljenu boju laka za nokte.

6. Uvijek nosite papirnate maramice.
U drogerijama se prodaju posebne maramice za lice koje upijaju višak masnoće i sasvim ih je korisno držati u torbici. One će tijekom dana lice držati pod kontrolom i neće vam se neželjeno sjajiti.

7. Sunčane naočale - ljeti i zimi
Nemate vremena za šminkanje? Umorno lice i podočnjake sakrit će goleme sunčane naočale kakvih se zvijezde ne odriču ni kad padne mrak. U taj ekstrem, dakako, nećete ići, ali biti glamurozna danju, to svakako želite.