Moda i ljepota AUDREY TAUTOU:

Coco Chanel bila je lažljivica

  • Autor: G. A.
  • 28.7.2009 11:19:26
  • 27.7.2009 13:49:11

Francuska glumica Audrey Tautou, koja glumi legendarnu Coco Chanel u novom biografskom filmu koji ovih dana stiže u kina, tvrdi da o životu dizajnerice ostaju mnoge nepoznanice jer je bila velika lažljivica

Sipa
Audrey Tautou
Čini se da Coco Chanel i dalje razjaruje mladu glumicu Audrey Tautou, koja je javno napada. 'Bila je lažljivica i zbilja je teško zaista spoznati kakva je bila prije nego što je postala uspješna i slavna', ispričala je Tautou u intervjuu za Sky News.

Audrey 'se ljuti' što je za vrijeme drugog svjetskog rata Coco živjela s njemačkim ljubavnikom Hansom Guntherom von Dincklageom u pariškom hotelu Ritz te što je bila ekstremno antižidovski raspoložena, zaziravši i od homoseksualaca.

'Nikada nije htjela govoriti o svom djetinjstvu i mladim danima. Ne znam zašto, možda se sramila ili nije htjela da je ljudi žale zato što je odrasla u siromaštvu', naglasila je Tautou.

I prije nego što je Tautou iznijela svoje mišljenje o Coco, kritičari su navodili da se u filmu previše ignoriraju te negativne činjenice o njezinu životu.

'Coco prije Chanel', novi film u kojem dizajnericu utjelovljuje prelijepa Tautou, govori o tome kako je Gabrielle Chanel, nadimka Coco, od djevojke iz sirotišta postala nacionalna zvijezda i utemeljiteljica modne marke. Zanimljivo je i to da su prije toga propali njezini pokušaji da ostvari pjevačku karijeru.

Chanel je umrla 1971. u 87. godini života.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više