SHOEBEDO

Kul ljetni stil po vrlo niskim cijenama

20.07.2009 u 12:08

Bionic
Reading

Bliži se odlazak na more, a u vašem ormaru vlada modni džumbus? Dućani ShoeBeDo i V.o.o.d.o.o širom Hrvatske s vrhunskim urbanim i sportskim modnim brandovima po cijenama nižim do čak 50 posto imaju recept za kul ljetni stil i garantiraju odličan godišnji odmor

Podijelite, pomnožite i zbrojite klasično, sportski, elegantno i provokativno s dozom ekscentričnosti, a rezultat modne jednadžbe su dobitne kombinacije za ovo ljeto. Dosurfajte po kupaće kostime za urbane sirene Roxy, Reebok i Vans, pogled zaklonite cviksama Pepe Jeans i šeširima Quiksilver, a ljetne partije začinite elegantnim potpeticama ShoeBeDo, Art i Replay, kao stvorenima za romantične koktel večeri. Na putovanje se uputite u tenisicama Vans ludih pop art printova ili u šarenim cipkama Zoo York, a za ultradobar provod odaberite ultranove tenisice K-Swiss i ponesite sportske rezerve: Adidas, Nike i Reebok.

Sočni ljetni paket po posebno osvježavajućim cijenama dodatno je obogaćen brandovima: Dr. Martens, Neosens, Skechers, Lacoste, Odessa, Cubanas, Hub i još hrpom drugih marki za sve fanove urbanog stila života. Zato posjetite ShoeBeDo i V.o.o.d.o.o., već dobro znane punktove za savršeni ljetni styling i zabljesnite u besprijekornim modnim kombinacijama.