DODJELA NAGRADA ESPY

Red Hot Demi Moore zasjenila sportsku elitu

17.07.2009 u 10:55

Bionic
Reading

Bila je to noć posvećena sportskoj eliti, no na crvenom je tepihu bila samo jedna pobjednica u kategoriji glamura, ili kako su je prozvali na 17. godišnjoj dodjeli nagrada ESPY – Red Hot Demi Moore

U Los Angelesu su na glamuroznoj večeri dodijeljene nagrade za sportska dostignuća ESPY, no sve je došlo u drugi plan kad se na crvenom tepihu pojavila Demi Moore. U njezinoj sjeni ostale su dive poput Serene i Venus Williams, modela Mirande Kerr i Marise Miller, Condoleezze Rice...

Demi si u svojoj 46. godini još uvijek može priuštiti haljinu kakvu god poželi, a ovaj put odlučila se za pripijenu crvenu s potpisom Zaca Posena. Tamnija nijansa gornjeg dijela haljinice te uzdužne crte koje su je prošarale, podarile su joj posebno zanimljiv i otkačen izgled. Ubojite crne štikle prekrivene satenom, iznimno visoke tanke pete i otkrivenih prstiju, dodatno su podigle cjelokupni dojam.

Demi Moore je, naime, dodijelila nagradu američkom plivaču Michaelu Phelpsu za rekord na Olimpijskim igrama u Pekingu, koji je ujedno proglašen muškim atletičarom godine. Pozornicu se napustili držeći se za ruke.

Crveni tepih okupirale su i sestre Williams Venus i Serena. Venus je nosila maksi haljinu s printom iz kolekcije Mara Hoffman proljeće 2009, a Serena se odlučila za prilično dekoltiranu zelenu haljinu koja je također sezala do poda.

Serena je nominirana za žensku atletičarku godine, no nagradu je izgubila pred olimpijskom pobjednicom Nastiom Liukin

Modeli za donje rublje Victoria's Secret Marisa Miller i Miranda Kerr bile su u bijelom. Marisa je izabrala ultrakratku haljinicu bez ramena s potpisom Dolce & Gabbana, a Miranda je zasjala u dugoj,  svezanoj oko vrata i otkrivenih leđa, dizajnera Calvina Kleina.