BEZ ČEGA SE NE MOŽE

Ljetna must-have lista

24.07.2009 u 14:37

Bionic
Reading

Postoje neke stvari bez kojih jednostavno ne možete zamisliti ovo ljeto. Stoga, ako želite biti u trendu i savršeno dotjerani u svakoj ljetnoj prilici, provjerite listu

Ljeto bez dobrog badića jednostavno je nezamislivo. Kakva biste to kraljica plaže bili da se na plaži pojavite u nekom ispranom lanjskom modelu. Odaberite neki trendi model koji vam savršeno pristaje. Ako si to zbog svoje figure možete priuštiti, odaberite monokini, ultimativni hit sezone, po mogućnosti neke intenzivne boje tropskog voća.

Da biste bili još bolje zamijećeni, nabavite krupni nakit, koji je nezaobilazni trend ovoga ljeta. Velike dominantne naušnice koje sežu do ramena podignut će svaku kombinaciju, čak i najjednostavniju za kafić na plaži. Monokini, velika marama ležerno zavezana oko bokova i krupne naušnice i bit ćete kraljica ljeta.

Kratke hlačice, po mogućnosti u safari stilu obavezan su komad na ljetnoj listi, jer će vam poslužiti i za odlazak na plažu, šetnju vrućim gradskim asfaltom, ili za večernji izlazak. Kombinirajte na sto načina. Da bi vaša garderoba ovoga ljeta bila potpuna, na njoj se, osim šorca, moraju naći i dimije, u varijanti do listova ili duže do gležnjeva, te dugačka maksi-haljina.

Gladijatorice se furaju i ove sezone pa, ako već niste, svakako ih nabavite, kao lagane platnene tenicice, npr. startasice.

Šeširić za glavu također je nezaobilazan modni detalj za ljeto. Ne samo da će vas sačuvati od ubojitog sunca i sunčanice, već će vam, ovisno o modelu, dati i dozu intrigantnosti. Tko se to i zašto krije iza velikog oboda?

Bez sunčanih naočala ljeto je nezamislivo, a ove sezone neka to budu velike dominantne multifunkcionalne naočale koje će vas zaštititi od sunca, ali i od pogleda. Ove sezone izuzetno su trendi naočale s okvirima u boji, pa ako želite biti zapaženi, odaberite neki upadljivi model.

Za ljeto morate nabaviti prozračni make-up, ali svakako s dodacima šljokica (glittera). Zlatno-roza, lila, boja breskve, zelena mente ili tirkizno-morsko-plava boja za oči, a za tijelo i obraze dašak sjajnog bronzera. Na listu obavezne kozmetike ubacite i lak za nokte s metalik sjajem, najbolje u zlatno-rozoj nijansi.

Bez kapi-dvije parfema nikuda ne idete ni tijekom godine, pa nema razloga da sada bude drukčije. Ljetnu atmosferu dodatno će začiniti parfem s mirisom ljeta.

I naravno, bez kreme za sunčanje ljetna must-have lista nije potpuna. Neka vam uvijek bude pri ruci, barem ona za lice.