NAGRADNJAČA

Osvojite Lencia ručni sat!

17.09.2013 u 08:16

Bionic
Reading

Ručni satovi odavno ne služe samo za pokazivanje vremena, nego su modnim znalcima nepogrešiv modni dodatak. Zlatarna Celje je ljubiteljima satova pripremila nove kolekcije ženskih satova uz koje se vrijeme provjerava češće nego inače.

Dame koje preferiraju klasičnu eleganciju, lako će izabrati među četiri sofisticirana modela u crnim i i bijelim tonovima, a jedan od njih je uočljiv model obogaćen cirkonima. Kućište je izrađeno od čelika i silikonskog pojasa, a sat pokreće mehanizam Miyota.

Žene koje žele naglasiti svoj avanturistički duh i unijeti više boja u svoj život, lako će izabrati među dvjema linijama ručnih satova Lencia koje odlikuje mladenački i trendovski duh. U prvoj kolekciji su četiri modela koje čine palete boja u rasponu od upečatljivo ljubičaste, razigrano roze i sanjivo plave. Druga je kolekcija u pastelnim bojama među kojima su nježno roza, tirkizna, ljubičasta te plava i bijela verzija. Beskrajna igra boja koja poziva na kreativnost pri kombiniranju različitih odjevnih kombinacija. Svi satovi iz ove linije su izrađeni od plastičnog kućišta s čeličnim stražnjim dijelom, silikonskim remenom i mehanizmom Miyota.

Više informacija na sljedećim linkovima:

Tportal.hr i Zlatarna Celje vam poklanjaju jedan sat Lencia Dark Blue!

Nagradu je osvojila Snježana Brkljača

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.