TRAŽI NOVE IZAZOVE

Agyness Deyn dosadila moda

10.07.2009 u 10:39

Bionic
Reading

Agyness Deyn, najpoznatija britanska manekenka nakon Kate Moss, priznala je da je moda zapravo ne zanima izvan modne piste

Unatoč vrlo uspješnoj karijeri i ugledu koji uživa u modnom svijetu zahvaljujući svojem osebujnom stilu, Agyness Deyn nije pretjerano zainteresirana za modu.

'Znate, iako sam u modi, ne sviđa mi se taj svijet. Moda, to nisam ja, iako to radim. To je tako materijalistička stvar', kaže Agy.

Upitana hoće li raditi na predstojećim velikim tjednima mode u New Yorku, Milanu, Parizu i Londonu, Agy je neodlučno rekla – možda.

'Odlučit ću tjedan dana ranije. Volim to raditi, no ponekad mi uleti neki bolji projekt', rekla je Agy i dodala da je od mode više zanimaju stvari 'koje pomiču granice'.

'Želim raditi ono što me čini sretnom. Smijanje mi je jedna od omiljeni stvari. Biti s prijateljima, zabavljati se', rekla je 26-godišnja Britanka.

U posljednje vrijeme sve su glasnija nagađanja da se Agy zapravo želi okušati i u glumačkom svijetu jer joj je moda dosadila.

'Rekla je da je jako dosadno i usamljeno po cijele dane hodati po modnim studijima, da više ne uživa u tome. Angažirala je agenta za glumu kojemu je rekla da želi glumiti u nekom dobrom britanskom filmu', rekao je bliski izvor za Daily Mirror.