ELEKTRICITET NA POMOLU

Armani spojio Beckhama i Angelinu

08.07.2009 u 13:44

Bionic
Reading

Po tabloidima se naveliko šuška da će Angelina Jolie, nakon što je prije dva tjedna potpisala ugovor kao novo lice Armanijeva mirisa, zamijeniti Victoriju u intrigantnim reklamama s Davidom Beckhamom

David i Victoria Beckham

Slavni par Beckham je u duetu s talijanskom modnom kućom potpisao multimilijunski ugovor, no čini se da bi Angelina Jolie mogla zauzeti Victorijino mjesto. U novoj bi se kampanji, navodno, trebali ispreplesti David i Angelina.

Armani je Angelinu pune tri godine vrbovao da postane zaštitno lice modne kuće u sektoru parfema, sve dok prije dva tjedna nije konačno pristala. I baš ovih dana za Armanijevu reklamnu kampanju za donje rublje radio je bračni par Beckham, koji je na plakatima osvanuo u intimnim pozama. Najupečatljivija je ona u kojoj David, sav nauljen i u boksericama, leži na golemu užetu, a na njemu mašta Victoria u crnom grudnjaku i gaćicama.

'Angie je definitivno najveća ženska svjetska zvijezda, a David najpoželjniji muškarac', izjavio je za Daily Star izvor iz Armanija. 'Staviti ih zajedno pred kamere proizvelo bi puno elektriciteta', zaključuju.

Armani intenzivno priprema teren da bi taj spoj ugledao svjetlo dana bez da povrijedi gospođu Beckham i Angelinina supruga Brada Pitta. 'Reklama s Angelinom i Davidom će biti seksi, ali ne i uvredljiva za njihove supružnike', naglašavaju u Armaniju.