KAD NARASTEM, BIT ĆU KAO ONA

Lily Allen zavidi Kate Moss na stilu i odjeći

03.07.2009 u 11:01

Bionic
Reading

Povelika kolekcija Chanelovih torbica i garderoba prepunu dizajnerskih haljina, na čemu bi joj mnogi pozavidjeli, pjevačici Lily Allen nije dovoljna. Ljubomorna je na Kate Moss i njezinu kolekciju

Kate Moss i Lily Allen na Glastonbury Festivalu

Mlada pjevačica Lily Allen koja se zadnjih mjeseci intenzivno druži sa znatno starijom Kate Moss, priznala je kako je iskreno zavidna Moss na njezinoj 'ogromnoj' i 'zadivljujućoj' modnoj kolekciji.

'Pričamo li Kate i ja o modi? Ne, ne sve vrijeme. Ona doduše ima zadivljujuću garderobu. Ogromna je! Jeste li vidjeli njezinu garderobu? Ima niz soba samo za odjeću.'

Unatoč svojoj fascinaciji Kate Moss, Lily, koja je 2007. dizajnirala uspješnu liniju za britanski high street dućan New Look, tvrdi da nema planova za modnu suradnju s 35-godišnjim supermodelom Kate Moss.

'Nećemo zajedno raditi na nekoj modnoj liniji. Mislim da ona izvrsno radi sama. Ja trenutačno radim na liniji nakita i nedavno sam bila model za nekoga, ali neću reći za koga', kazala je Lily za britanski magazin More.

'Ne osjećam se ugodno kao model. To nije nešto što mi je prirodno, osobito kad radim s modnim fotografima koji su navikli raditi sa zaista visokim, mršavim, prelijepim modelima, a ja sam vrlo svjesna svoje visine i veličine', priznala je Lily.