NOVI GRUDNJAK BEZ NARAMENICA

Za mrdanje grudima više nema prepreka

26.06.2009 u 14:07

Bionic
Reading

Ruke gore sve vi koje želite grudnjak bez naramenica koji zaista, čak i ako cijelu noć plešete, žensko blago drži čvrsto na okupu. Napokon je izmišljen revolucionarni grudnjak koji vas rješava svih briga u haljini golih ramena

Ukrotiti grudi u grudnjak bez naramenica i očekivati da savršeno stoje i ne ispadaju cijelu noć, pa čak i dok se vrtite na plesnom podiju, zvuči kao čista utopija. Odahnite, napokon je izmišljen grudnjak koji čini čuda, a na tržište ga je izbacila modna kuća Wonderbra.

Ultimate Strapless bra obećava uspravno stajanje sve dok i vi to činite. Grudnjak je dizajniran tako da oponaša idealno podizanje i potporu dojki, koje se postiže kada ih žena obujmi i tako zadrži svojim rukama. U svaku su košaricu tako ugrađena 'četiri prsta', koji potpuno zamjenjuju konvencionalne žice u grudnjacima.

Dostupni su u veličinama od A do F i koštaju oko 45 dolara. U Londonu se prodaju od ovoga tjedna, i to u Westfield Shopping Centru po 32 funte.

Na izumu su kreatori radili dvije godine, a grudnjak je prošao rigorozne testove: stotine sati bilo je potrebno da testiraju postojanost grudnjaka za vrijeme plesa, skakanja, savijanja. Pokazalo se da ruke drže savršeno, a izvana su potpuno nevidljive.

U Westfield Shopping Centru grudnjak su uživo predstavili atraktivni modeli. Zanimljivost je bila da je jedna manekenka nosila grudnjak, a druge su oko nje samo rukama pridržavale grudi kako bi pokazale savršenstvo izuma s četiri ugrađena prsta. Svi su se modeli složili da je novi grudnjak iz Wonderbra udoban i savršeno funkcionalan.